Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Monday, December 29, 2008

The Beginning of the End of Holiday...

Agenda aku bila dh balik melaka n before the class start:

  • repair hp yg osak kat keypad... num 1 dan # dh tak lekat...hampeh... smalam gi repair kat tesco makin siot je... button yg tak lekat tu kena tekan kuat2...then button num 5 pun kena tekan kuat2...ini dah bikin gua panas... hampeh punya hp...


  • tengok result...ok le jugak...alhamdulillah... paling baik dari smua sem..
  • uruskan hal motor..alhamdulillah everything's good..ni la hasilnya...


p/s: nak makan balik roti tampal n prosperity berger yang takde kat perlis... emm mcd tak datang perlis lagi daa...



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

2 BUZZ!!!:

A.K.U said...

sape mrs fit tuh?
nk kenaii
nk kenaii

F I T said...

ish ..nanti2 a bila dah sesuai..hehehe

Post a Comment