Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Tuesday, February 24, 2009

All the small thing - Blink 182

Sapa tak knal blink 182?(kcuali yang tak pnah dgr radio inggeris time sek ren).ada 1 video yang buat aku tertarik sgt.Apa yang best pasal video ni ialah diorang ni ejek artis seangkatan diorang dgn meniru scene2 yang ada dlm video artis lain. Antara yang menjadi mangsa diorang adalah:
  • backstreetboys
  • 98 degrees
  • christina aguilera
  • 911
  • dan beberapa lagi artis zaman 90-an yang aku tak ingat..
Jom tgk pe idea gila diorang!


pmulaan lagu dah sama..gaya pn ada...hahaha

posing maut cam christina aguilera..

lirik takde kena mengena pn...gaya je lebih...

konon menyanyi tengah khalayak ramai la...


sama je gaya nak naik flight..

p/s: dah byk kali aku tgk video ni memang kelakar abis..ada je akal diorang nak kenakan org..jgn nyusahkan org dah ler..



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment