Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Thursday, February 26, 2009

Kame Hame Ha!!!!!!!!!!!

Dulu time balik lepas antar abang aku gi ostel, arwah ayah aku bagi 2 pilihan..samada nak gi pasar malam atau gi makan petang pekena roti canai (kedai buku dekat je dgn restoran tu)...so kalau awal bulan tu, aku mesti suh arwah ayah aku gi makan..sbbnya lpas makan memang singgah kedai buku...nak suh ayah aku support beli komik dragon ball ni...1 keluaran pn tak miss punya...hehehe anyway aku tetap respect arwah ayah aku..dalam tegas2 dia pn ada gk lembutnya dgn aku..thanks a lot, ayah!

kebelakangan ni heboh kuar filem dragonball...macam best je tapi tajuk dia dragonball evolution.. Dragonball Evolution???napa ada evo tu??sbb karektor n jalan cita tak sama dgn dlm komik pnya... diorang tak refer kat komik tu ke??wat penat je aku baca dari buku 1 sampai 42...

Napa Goku yang slalu happy go lucky mesti jadi muka serius n tak best cam mamat ni???



then camna watak Dr. Kame tu yang gatal nak mampus bleh jadi watak sifu serius n berjaya..(lagi satu takde pakai kulit penyu..huhuhu)



P/s: misai tu aku tambah je...hehe tapi memang tak sama langsung...Barat ni saja2 je wat versi diorang...penat akira toriyama tu lukis & cipta cita Dragon ball ni....aiyaa.. kalau ini dragonball versi barat kena tukar tajuk a... 'Bush Ball'...hehe

And lagi satu ada watak yang menjadi...Pikor!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

3 BUZZ!!!:

Siti Mastura said...

heheh..jom!!! nnti kita g tengok!!

F I T said...

sapa tua kna blanja a..hohoho

Siti Mastura said...

eh, ada org tu janji.. nak belanja la.. apa la.. sengal je..huh

Post a Comment