Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Tuesday, February 24, 2009

Napa aku suka Gmail??


dari pic kat atas ni, mesti korang tau kan kenapa Gmail ni 'cool'. And reason lain pn ada gak antaranya:
  • laju. nak switching antara folder cepat je..tapi aku guna streamyx 1GB..kalu yg guna connection slow tu ntah le..kena guna 'load basic html' je la kalu nak laju...hohoho
  • bleh view pic user lain kalu dia ada letak..so maju le skit dari email lain..
  • theme lak bleh ubah...nk yg ada mono color(1 kaler) atau yang ada graphic element..memang cool a
  • space memory tak pernah berkurang...asyik bertambah je..tak caya masuk ler log in page gmail ni.
  • spam filter yg power..takde nk pening kepala dh tgk spam yg ntah apa2 n berlambak2.



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment