Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Monday, February 23, 2009

Siapa gadis dalam iklan Twisties Lurve ni???





Siapa gadis cantik ni yang menghiasi iklan twisties lurve...masa iklan ni mula2 kuar aku ada gak nk download kt youtube tapi takde sapa2 upload lagi.lpas dua tiga bulan baru ada. hehehe memang iklan tu agak biasa tapi disebabkan ada wajah dia ni, tiba2 iklan ni jadi agak famos dikalangan anak muda skang. Anyway aku suka gk iklan tu...agaknya kenapa ek?? ehehehe

Skit info pasal gadis ni, dulu ada gk dia masuk contest model search untuk Estee Lauder. tapi tatau menang ke tak..kalu nk korek byk lagi leh Klik Sini.

Dari sumber yang aku dpt, nama dia nabihah. Student UIAM. & muka dia gk ada dlm iklan hotlink caller ringtone..masa mamat tu nyanyi lagu beautiful girl.


p/s: nak kopok twisties lurve ke atau nak yang makan kopok twisties lurve tu??? huhu



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

3 BUZZ!!!:

Anonymous said...

budak uia..dlm pakai tudung labuh,.
luar bukak tudung,
ni ke ko nk agungkAN???

Farah Nadia said...

die mmg sangat cantik. Baik je budaknya. humble. satu kuliyah dgn dia.




AzzaAzman.blogspot.com

joque said...

nama dier nurbiha kan?

Post a Comment