Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Tuesday, March 24, 2009

Earth Hour - jom tutup lampu!!!




Ini bukan kempen masuk kelambu hehehe...tapi kempen kesedaran alam yang memerlukan semua orang menutup lampu selama 1 jam. Tujuannya untuk memberi kesedaran dan suruh manusia bersatu pasal global warming n keadaan alam pada masa skrg.

Nak lebih info leh masuk web malaysia earth hour dan bleh sign up kalu nak tau update pasal earth hour ni.. tee shirt pn ada jual..

Kalu nak support event ni sng je..just tutup lampu mula jam 8.30 malam pada 28 Mac ni..satu jam je.. n nak lagi best...kuar le jalan2 tgk camna keadaan bila kawasan sekeliling gelap .. mesti best gila.. huhuhuhu

p/s: pada 28 Mac ni, this Brilliant Google akan jadi camni... hohoho tak caya?? tunggu...



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

2 BUZZ!!!:

Siti Mastura said...

sy rskn...

klu sy bc blog awk ni..cam iklan pun ada..

heheh...bgus la..u hv a good point..

F I T said...

hehehe saja nak wat blog ni happening...kalu tak bosan je kalu penuh dgn text-text yang memeningkan kepala...

Post a Comment