Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Monday, March 30, 2009

Jalan-jalan cari Netriders...


Baru lepas ambik theory test (first stage).. masing2 blur..



Ni ler classmate aku yang dapat join Malaysia Netriders ni.. Masa ni sebelum naik lif utk ambik Packet Tracer Test (nonfinal category) dan Router Test (final category)... mulanya aku dan 3 orang kat blakang tu je yg nak disnapkan.. tetiba ramai2 serbu nak join sama.. adoi...



Baru abis Packet Tracer.. lepak kat depan bangunan UniKL...masing2 tgh happy sbb kitorang berjaya dapat tempat 1-5.. hohohoh



Gi buang ambik angin jap before acara prize-giving bermula..



3DIT 08/09 gempaq!


P/s: Jangan marah a...nanti kena jual.. hehehe




[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

2 BUZZ!!!:

Siti Mastura said...

haha..namPak mcm maKin sihat jer..


makin berisi lah kamooo

a.k.u said...

sedihnyer aku tak join...
bru nk bt kecoh,
kih3

Post a Comment