Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Wednesday, April 22, 2009

Diploma kata pergi, Degree kata mari!

sok last paper sebelum bendera kemerdekaan berkibar megah di tiang angkasa hahahah... tapi selepas present Projek Diploma minggu lepas...macam2 benda aku nak wat dan tak kesampaian lagi antaranya:

  • format laptop aku yg penuh dengan software developer untuk wat sistem...cukup memberatkan ram dan processor laptop ni membanting litar empat juta kerat diorang
  • layan cita2 dalam external hard disk and dvd aku yang kebanyakannya tak tgk lagi.. main kutip je mana best
  • install windows 7 kat laptop aku..koman2 pun theme Mac os X utk window XP
  • kemas n jual brg yang tak guna
  • update weblog n fotopages aku
  • cari baju utk dinner... Melayu Elegan...tema lebih kat gurl je.. tak chill la beb... kena pakai baju melayu je..
Minggu ni n minggu lepas2 memang bz dengan exam n present Projek Diploma...gap ada sehari je untuk setiap exam kecuali weekend leh rehat..so weekend tu apa aku wat?

breakfast kt kfc... sehari before my nurse start praktikal


penat berjalan kitorang makan sundae shoc... huhuhu


I am complete now that I've found you!


P/s: umur 20 tahun cukup merunsingkan rohani dan jasmani aku.. how can they survive until 70??





[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

4 BUZZ!!!:

Siti Mastura said...

alahai...comeynya...sweet couple ;p

F I T said...

ye ke??thanks hehehhe

makchu said...

wah! dapat gak tgk orangnya,
pewiit!

F I T said...

adoi...dah kantoi..eheheh

Post a Comment