Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Thursday, April 23, 2009

ewah-ewah... apa-apa aje!

napa aku letak photo Morgan Freeman? sbb dia freeman... org yg bebas.. merdeka hahaha!

Last paper dah blalu ptg td... malam ni apa nk wat??
  • nak rehat puas2...
  • main game baru..
  • tgk movie...
  • makan sedap2..
  • manage file yg berselerak dlm laptop ni
  • uninstall software yang annoying

hohoho btul2 dah merdeka a... tapi ada ada dua benda pelik tjadi arini...
  • masa exam tadi...tiba-tiba aku teringat cara fikir macam time zaman aku jadi top student dulu.. a little bit je.. adoii... I MISS MY OLD BRAIN...where are u, guys??
  • masa smyg kat jusco tadi berimamkan an old man, wirid dia lama gk dan aku leka jap, macam masa smyg dgn arwah ayah dolu2 ni.. adoii... rasa macam dia ada kt situ je...
apa pun skarang bukan masa untuk mengeluh tapi masa untuk enjoy idup yang baru aman damai ni.. lega dari exam dan FYP..pg tadi dh siap bayar kulit buku untuk FYP n terus antar 3 loose copy untuk dijilidkan..dah tak pyh pk dah..dah lega..dah merdeka..miss sera pn happy je td.. hohoho

agenda besar selepas ni lak nak cari baju untuk dinner... cik hakimah yang bijaksana memang bagi pakai kemeja..just certain girl je yang pepandai wat rule utk boys pakai baju melayu je.. pe la... aku ingat nak pakai camni a malam tu... ahak3!


P/s: khabar angin mengatakan Brad Pitt akan berlakon dalam Mission Impossible IV menggantikan Tom Cruise dgn bayaran USD37,580,000 (hampir USD 40juta)... bayaran paling mahal mengalahkan Tom Cruise yang berlakon dalam cita tu sebelum ni.. memang perfect a...




[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment