Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Saturday, April 11, 2009

Morning of glory!!!

Pagi Sabtu ni bangun awal sbb smalam tido awal..penat lepas seharian ke hulu hilir usahakan projek AD yang tak mjadi akhirnya.. lupakan je sbb tu hal smalam.. minggu lepas je ada 3 presentation:

  1. Project Flash Animation
  2. Project Java Programming(aku otter coding orang je pastu gi tunjuk kat En Razak..hahaha)...anyway paham le skit2 pasal Java ni..
  3. Project Active Directory
apa pun dah lepas dah suma tu..yang tinggal Projek Diploma je...dah seminggu tak jenguk cik FYP ni...lagipun kena present Kamis depan sbb kawtim dgn kengkawan aku nak tangguh...tapi aku tak kisah sbb dah nak siap...pagi ni dapat idea untuk siapkan projek dip masa bangun pagi ni...macam wahyu je hahahah...

awal2 pagi ni gi usya umah sewa Mrs Fit dulu sbb takut ada pencuri masuk...besa la first weekend praktikal masing2 balik kampung sbb rindu kat family...ahak3.. lpas breakfast gi isi myk moto n beli paper..pastu trus tolak moto masuk workshop sbb nk make up kasi cantik skit bini kedua aku ni.. hasilnya...

secondary light tukar kaler putih.. baru smart hohoho siang ari tak nampak sgt...malam baru bling2!!

erm dah sampai ujung sem and ujung Prog Diploma aku...ada 3 minggu lagi before aku gone to Perlis.. tapi arap dapat sambung blaja kat sini gk sbb environment n orang2 kat utara langsung tak best bagi aku...(Murtad Perlis ni...kengkadang gi kedai kat Perlis pn nak cakap Melaka...hahaha)

Melaka sumanya maju n canggih.. barang komputer yang up to date n canggih pn sng dapat..murah2 lak tu....(dulu nak cari usb bluetooth kat perlis pn payah..kalu ada pn mahal siot...sesetengah kedai kom pn tatau apa tu bluetooth dogle@usb...siannya...) org Melaka pn baik2 tambah2 Chinese n Indian.. minda pn bkembang n tak tensen sgt.. hohoho


P/s: lagipun mentari indah bersinar kat sini je..kat utara malap a...

Tabung aku sem ni...dah penuh!!!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

8 BUZZ!!!:

~fara D~ said...

kenape tak angkat baju2 fara sekali??huhuh...

F I T said...

tanak a...kang jiran nampak kata org gila **** lak sbb gi ambik baju prempuan..huhuuh i'm not like that k..

a.k.u said...

wah wah..
aku da siap wt kenduri dah
pas present PD,
ko xabh2 lg...
uhuk3...

Siti Mastura said...

hehe.. lidah da tegeliat ka? sbb tu xsuka ckp perlis lg.. patut la speaking ngn saya hari tu pun speaking melaka.. ye dak? hehe.(perLis murtad ka? lawak tul)

so, how's ur presentation?

F I T said...

a.k.u : erm nak wat camna..tapi skang rilex2 je wat pd..dh hampir siap..tggal report je nk edit skit..

Siti Mastura: kat sini cakap perlis org bukan paham..payah tul..tu yg pekat melaka tu..tbawak2 sampai ke Perlis

presentation bleh tahan a walaupun ada yang tak menjadi sgt projeknya..

Siti Mastura said...

hihi..reti ke ckp meLaka?
ckp melaka or cKp KL?
dun misundrstood tau, ckp meLaka slang dia gini

sabau = sabar
kembar = kembau

or yg swaktu dgnnya.. hihi

i think ur assent is more to KL, not melaka..

ahaks3

F I T said...

cakap melaka laa..kl pn bleh..sama ja..tau le cakap sabau besau tu..adoi...bukan sehari dua dok mlaka...dah 3 taun.. >:P

Siti Mastura said...

waauuuuuu....

BARU 3 taun pun, pekat perlis bleh bertukar jadi slang meLaka..

tereh ah!!

wa respect sama lu.. ewah...

hihi..

sy ni dah 4taun lebih duk melaka. tp, tak ilang lagi pekat kedah.huhu.

hehe =p

Post a Comment