Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Wednesday, April 15, 2009

RekaTee TV3 yang hancuss


bulan lepas tv3 ada wat rekatee punya contest..aku dah siap design.. tapi yg panas ati bila send je dapat email notification kata email tu unsent..mailbox penuh laa..

kalu nak antar pakai pos takde masa la plak nak burn dalam CD..nak gi cari CD lagi..beli setem, sampul surat, bla bla bla...dah a sibuk dgn projeks-projeks masa tu..(tapi ada masa lagi nak design benda alah ni..hahaha)

adoii...knapa TV3 tak sediakan server yg lagi besar cam bangunan dia.. bjuta-juta email pn leh masuk...apa pun aku leh pamer kat sini je la.. konsep yang dia nak kurang kaler tapi still ada identiti tv3..


P/s: TV3 kalu still nak ambik design ni sila hubungi saya!(dgn penuh harapan) hahaha



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

4 BUZZ!!!:

me. said...

ruginyer~~

manyak chantek ini punya rekaan..
aiseh~

F I T said...

cantik ke??heheh thanks... apa nk wat...nasi dah masuk perut...hahaha

Siti Mastura said...

oiiii..send la juga... nice design dude

F I T said...

mailbox tv3 penuh laa...dah takleh send lagipun tarikh antar dah tamat a...dulu nk antar seminggu before tarikh tamat pn takleh...walaupun email tv3 tu dipecahkan kepada 3 sub-email tetap dah penuh...

Post a Comment