Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Tuesday, April 14, 2009

Selepas setahun.. baru nak update!

bling3....

selepas setahun aku buka akaun fotopages aku ni..baru tergerak weekend lepas nak update.. bukan pe.. benda alah ni kna blaja skit cara guna dia..camna nak letak pic besau kat pagenya.. so skang dah expert sng a nak update... lagipun takde pe sgt aku nak update kat fotopages ni... aku bukan photographer.. future photographer ye a kot..

minggu ni dah start exam.. adoi.. selang sehari je untuk tiap2 exam...FYP dah siap..dah print..tinggal nak present je...

moto aku yang berubah wajah...agaknya apa yang baru ek??


P/s: nak tido puas2...



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment