Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Thursday, June 4, 2009

Kad Mesra Petronas terbaru!

Dah sebulan aku bermastautin kat perlis ni after 3 years kat melaka...sumanya lain n tak sama... tengahari panas gila...sebab iklim kat perlis ni khatulistiwa + monsun tropika...besa a dh dkat dengan thailand... sbb tu mempelam harum manis kat sini sedap2.. hohoho


isnin lepas sambil aku gi isi minyak, aku buat kad mesra Petronas yg baru sbb yg lama dah takleh swipe... minggu lepas dah tanya tapi diorang takde borang... bagi aku memang lambat skit leh tukar sebab stesen minyak kt perlis ni lambat dapat borang...biasa la hujung dunia hahaha...

anyway kad terbaru ni memang lagi cun dari lama punya...it's all black and bagus sebab takkan nampak kotor sangat..

Nak buat kad baru ni takde la susah mana pun. Isi borang pastu terus dapat kad baru. On the spot. Mudah kan?

black vs orange!



kemas vs padat!


P/s: tenet kat umah di Perlis ni guna dial up je...adoi memang siput sedut tul a.. nak upload 1 pic atas ni pun dh dkat 5 minit... sapa2 plzz sponsor streamyx kat umah ni.. sng nak update blog n surfing hehehe skang ni dah makin jarang on9 n update blog.. sedeynya...



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment