Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Friday, July 24, 2009

Agenda Baru

Assalamualaikum..

arini aku baru je siap pasang modem.. jimat RM88 sbb tak payah panggil technician telekom dtg psang..lagipun aku kan budak IT..takde standard a suh org pasang hahah so skang dah ada tenet kat umah aku..

bagi sapa2 yang tertanya apa aku wat skang ni.. aku takde watpe pn..keja pun tak...blaja pun tak.. dok umah je tolong mak aku ngasuh... aku ada dapat tawaran direct entry kat univ lama aku..tapi aku tolak sbb malas nk blaja jauh...tak ilang penat lagi..nak mintak univ lain memang takleh lagi sbb tak konvo lagi...

so hajat aku sambung taun dpn je kat unimap maybe... jarak dari umah stgh jam je lbih kurang... lagipun rezeki kat kampung memang melimpah gk skit2..

tu je.. happy living! ciao!

haku: skarang gila tgk 'upik, abu dan laura' kat TV3...hahaha

si cinta laura..huhu



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment