Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Saturday, August 8, 2009

iPhone 3GS utk kita je (kalu menang a)

Exabyte Malaysia Network yang berpangkalan di Pulau Pinang nk kasi adiah bukan satu tapi 2 Apple iPhone 3GS untuk korang. 3GS tu maknanya lagi power dari iPhone versi 3g skang a...

tapi kalu tak menang iPhone pun takpe sbb diorang ada lagi adiah saguhati
Western Digital My Passport Essential 320GB untuk 10 pemenang ja.


2 iPhone utk pemenang n referrer dia..


10 Western Digital My Passport Essential 320GB



Ingat, tak rugi letak refferer2 ni sebab dua2 leh menang..so takde a rugi kalu sorang je menang. Nak menang benda canggih tu senang je :

  • FIRST, korang hanya perlu mengisi butir-butir peribadi.
KLIK SINI untuk ISI Borang

  • Pastu ingat untuk masukkan refferer email(my email le) dalam kotak dia
fitrihadi@gmail.com


  • then, copy code yang diorang kasi kt email n pastekan code tu kt blog korang. tu je..



P/s: Join a... ini serius..apa yang penting??kerjasama!! hehehe



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment