Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Saturday, August 8, 2009

Jom Kibar Bendera Malaysia





kengkawan suma!!! jom angkat bendera bulan ni... walaupun kita kurang menghayati semangat patriotik tu tapi skurang2nya kibar je la bendera tu dari takde watpe..

yg berkereta tu beli a bendera Malaysia tu satu..pacak kt atas bumbung tu...tak pun pacak kat dashboard dalam tu baru tak terbang.. senang2 korang tampal je stiker kat cermin dpn tu..nampak kemas skit..

yg geng2 rider tu tampal arr 1 sticker Malaysia kat depan ke tepi ke belakang ke..yang naik beskal pn sama.. kalu nk pacak kang org kata poyo lak..heheh

dan yang buka gerai kat pasar ramadhan tu pun pasang a bendera.. baru bersemangat org nk beli kat gerai korang..

walaupun akan berposa, itu bukan alasan korang tak perlu kibar bendera.. kalu tak kibar takde a smgt 1 Malaysia..



P/s: skang ni smgt 1 Malaysia tu banyak kat demontrasi, nk buruk2 kan something dan wat benda2 takde faedah sampai merugikan negara.. tu je.. adoi, sungguh kurang sopan...



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

3 BUZZ!!!:

shail2chouhan said...

cool blog and lovely images

Ary said...

cantik sgt gambaunye! :)

F I T said...

pic edit besa2 je..hehe thanks guys!

Post a Comment