Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Wednesday, August 5, 2009

NEW Kaspersky Internet Security 2010




Produk terbaru yang Power siot dari Kaspersky ni memang lebih baik utk pengguna internet cam aku... mana2 website yang ada worm, malware dan spesies yang sewaktu dengannya dia leh detect..siap kasi warning n halau user tu dari web tu...update pun tada a kerap sangat..

memang puas ati a guna kaspersky ni.. dengan grafik interface yang agak kewl.. hehe so gi a cari kat kedai...jgn beli yang sketul..memang a mahal...beli yang 3user...murah a bila dah bahagi tiga.. jom guna Kaspersky!


P/s: bagi yg nk cuba versi trial (30 hari) leh KLIK SINI. Terus download je. Fresh dari kaspersky.com huhuhu



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment