Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Monday, August 31, 2009

Sony Rolly (new egg dancing robot)





Apa itu Rolly?
  • Sony telah mengeramkan bjuta2 telur yang leh menari..tak caya? tgk video ni..



  • telur ni ada sayap.. bleh pusing2 n golek2.. siap ada disco light lagi..hehe
  • telur ni bleh kata macam equalizer a.. tapi dia proses bunyi tu n tukar jadi dance step lak..
  • telur ni ada 1GB memory
  • perisian utk telur ni dari sony leh je download kat telur ni guna bluetooth
  • hanya ada kaler itam n putih..
  • arga dalam RM1k++ dan memang laris kat jepun

P/s: goreng telur ayam lagi sodap.. hehe




[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

3 BUZZ!!!:

Anonymous said...

kat mane ade jual sony rolly nie.?

Fitrihadi.com said...

kat low yat maybe ada kot..gi a mana2 digital mall..maybe ada..saya pun tak tahu ada jual kat mana

Anonymous said...

mahal gila

Post a Comment