_
*Rasa nak tepuk dahi je bila baca balik blog ni. Adeh..*
Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM
-admin

Monday, August 31, 2009

Sony Rolly (new egg dancing robot)





Apa itu Rolly?
  • Sony telah mengeramkan bjuta2 telur yang leh menari..tak caya? tgk video ni..



  • telur ni ada sayap.. bleh pusing2 n golek2.. siap ada disco light lagi..hehe
  • telur ni bleh kata macam equalizer a.. tapi dia proses bunyi tu n tukar jadi dance step lak..
  • telur ni ada 1GB memory
  • perisian utk telur ni dari sony leh je download kat telur ni guna bluetooth
  • hanya ada kaler itam n putih..
  • arga dalam RM1k++ dan memang laris kat jepun

P/s: goreng telur ayam lagi sodap.. hehe




3 komen:

Anonymous said...

kat mane ade jual sony rolly nie.?

Fitrihadi.com said...

kat low yat maybe ada kot..gi a mana2 digital mall..maybe ada..saya pun tak tahu ada jual kat mana

Anonymous said...

mahal gila

Post a Comment