Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Wednesday, September 16, 2009

Oh! Raya lagi..



Ahlan wasahlan ya Syawal..
Ila lilliqa ya ramadhan..
Salam Aidilfitri kepada bloggies semua!!
Kalu salah taip or sakit ati tu mintak maaf sgt2!
Kalu datang Perlis singgah2 le umah..



P/s: isu bulan posa - gula abis, mentega n marjerin abis, ayam naik arga, shoping sampai membazir, kempen keselamatan jalan raya, kemalangan sana sini, budak putus jari main mercun (wajib ada tiap2 tahun), isu nak balik umah mak bapak sapa, isu nk beli kuih raya, isu nk beli baju raya (kaum2 hawa je), isu nk hias umah, isu nk beli barang raya baru (time raya semua benda nk baru) n macam2 lagi a.. tahun bila nak habis a??..adoiii

anyway project sayur bendi aku dah kuar hasil..huhuhu Alhamdulillah.. sapa nk beli daun palas or penyapu lidi ke bleh a order..kat umah ada byk pokok palas n kelapa..hehehe peace raya!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment