Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Monday, September 21, 2009

Sehari Before Raya

Walaupun dah masuk raya kedua, tapi entry ni pasal sehari before raya...sbbnya aku tak update before raya pasal tenet takde..agaknya line tmnet bz kot..adoiii time raya je suma nk jem..jalan jem, line hp pun jem, ini line tenet pun jem ka..

my own make chocolate cake.. superb a..lemak berkrim.. memang cukup rasa!

Si Ainun rasmikan dulu sbb tak posa... penat pak teh dia wat... hehe

ketupat palas on the way... memang wajib wat tiap2 tahun.. :D

rendang daging pun wajib wat annually.. best2.. huhuhu

Last2 basuh moto..dah ready nak raya.. jom

P/s: basuh motor bagai nak rak..tapi dok peram dalam umah gk..gi beraya pun naik keta family je.. last2 jadi bahan pameran org datang beraya a.. hehehe



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

2 BUZZ!!!:

chipsmore said...

coklat kek tu menyelerakan ;)

F I T said...

sng je nak wat..awak pun bleh wat..ni kek tahunan..tiap kali raya mesti ada wat sbb sdap hehe

Post a Comment