Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Monday, October 5, 2009

Apple booooooomm with new iPod nano video shooter




Pe yg best dgn iPod nano yg baru ni?:

  • casing/body yg berkilat tak macam yg lama...
  • voiceover function - cam ipod shuffle...tak perlu tgk screen untuk pilih lagu best korang, just cakap je kat mic nnti dia cari and play sendiri.
  • FM radio+live pause..means bleh stop jap (pause) bila dgr radio then play balik siaran radio untuk 15 minit yg lepas. iPod ni dah rakam masa korang Pause radio tu..kalu off terus iPod, function ni tak jalan k...
  • Genius function - function yg dipermudahkan lagi untuk cari lagu yang dah lama tak dgr atau yg kita dah terlupa..almaklumlah iPod nano ni bleh simpan lagu sampai tujuh keturunan..and untuk manage playlist..gi explore sendiri a baru paham..
  • shake mode- goncang je untuk shuffle lagu lain..sng giler guna iPod nano baru ni..
  • Pedometer function - means iPod nano ni bleh kira brapa langkah yg korang ambil..sesuai untuk kaki jogging..
  • ada built in mic..so bleh rakam apa2 yg korang nk..reporter atau kaki terjah sesuai a beli iPod nano ni..sng nk rakam perbualan..nk ambik video pn bleh..hehehe
  • anggaran harga iPod nano yang baru ni maybe dalam RM600-800..

P/s: Maklumat lanjut sila klik sini : website iPod nano



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

2 BUZZ!!!:

chipsmore said...

nk ipod jugakkkkkkkkk..heee..


btw, i klik ur nuffnang ;)

F I T said...

nak ipod?jom kita click nuffnang masing2 tiap2 ari..nnti wit byk awak gi beli a ipod tu..hehehe memang smart gila a ipod nano tu..

Post a Comment