Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Thursday, October 1, 2009

Buat Aweks-Aweks dan Rider-Rider Berhemah Mulia

ok listen..aku ada barang baik punya....tak kira laki atau wanita..aku nk tanya korang...korang ada nak bagi present tak for a guy..untuk lelaki  a kiranya...maybe untuk birthday atau just nk wat suprise???. dah lama aku nk jual barang ni tapi sampai skarang takde yang nk beli.. hampir nk beli ada a..tapi sbb harga tak cun tak jadi a..ni benda yg aku nk jual

IZ-2 Racing Glove..ada shield kat dpn..then grip utk genggam tu memang power..yg best kat jari tgh n telunjuk pn ada grip untuk brake dgn clutch moto.. glove ni SIZE M..cotton suma so breathable a.. 

so untuk awek2 yg nak bagi kat pakwe dia bleh a angkat..bleh a nk tunjuk korang sayang pakwe korang..kot2 a jatuh motor takde a bercalar atau berdarah tangan pakwe korang tu..tak pun utk laki2 yg terbaca entry ni beli a..ni untuk keselamatan bro..penting tu..nyawa mana leh beli kat kedai huat tu... kalu tangan calar caling pn takdenye nk tukar kulit cam ular... hehehe

harga masa aku beli RM78..aku beli pn sbb ride utk malam..tak tahan tgn sejuk..so guna pn skali je laa..harga nk jual tak mahal pn...RM50 je tmasuk kos poslaju..nak COD pn bleh..means jmpa face to face a...tapi kat perlis je a..tmpt lain suruh encik posmen a antau...

P/s: sapa cepat dia dapat..ni ada satu je..aku bukan buka kedai nk jual banyak2 hehe peace!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment