Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Thursday, October 1, 2009

Mcdonalds! I'm Loving Your Big Mac only!


sapa2 yg tak tahu leh ambik tau..kalu korang tengah berjimat duit atau wang..atau tengah rancang perbelanjaan supaya tak pokai, maklumat ni mesti berguna kat korang.

Kalu korang nak tau, stakat hari ni, air coke kat Mcdonalds bleh refill byk kali..INGAT! air coke je...so sapa2 yg tatau leh a gi try mintak..yg dah tau wat rilex sudah...dah bertahun tahun aku gi mcd baru skarang terpikir nk gitau..org lain cam tatau je hal ni..

P/s: skang ni dah kuar balik gelas coca-cola/coke yg free tu.. bagus gk untuk sapa2 yang nk jimat duit/wang untuk beli gelas tu leh a gi beli sebarang McValue Meal yg LARGE..dapat gelas coca-cola/coke yg tinggi tu FREE dan PERCUMA!

Tak caya?? Klik Sini



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment