Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Sunday, November 29, 2009

Eee busuknya ketiak! Nak kena ajar ni.


Adakah badan anda busuk a.k.a B.O. ; Body Odour??

Adakah ketiak pakwe atau makwe korang berbau macam kari basi?
Adakah suami atau isteri anda selalu berpeluh sehingga menusuk kalbu hidung?

Jgn risau lagi!!
Dengan hanya RM25, korang leh beli 1 set MINYAK WANGI dari One Drop Perfume! Ye hanya RM25 je.. 1 set tu ada 4 botol wangian yg berbeza. hanya calitkan pada baju untuk bau yg kekal berjam-jam.

Apa lagi? Cepat dapatkan sekarang! Hanya klik pada banner di atas sekali untuk membeli. Perfume akan terus dihantar ke rumah.

untuk kaum Adam yang macho lagi hancho, dapatkan Perfume DUDE SET seperti di bawah:


Untuk si gadis yang manis, boleh dapatkan CHIC SET seperti di bawah:



Ingat hanya RM25 je.. lagi murah dari perfume berjenama yang mahal tahap gaban.




Iklan komuniti Malaysia ini dibawakan khas untuk korang oleh FITRIHADI!


P/s: hanya org yang busuk je tak sedar diri dia busuk.. tapi org yg wangi sedar yg diri dia wangi sbb dia guna One Drop Perfume!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment