Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Thursday, November 5, 2009

Blog Gadis Jingga dalam cita Awan Dania



wah.. ingatkan takde blog tu.. masa aku tgk cita Awan Dania minggu lepas ingat nk search gk blog Gadis Jingga tu mana tau kot2 ada..alih2 memang wujud..tapi takde byk posting sgt..br je on blog tu..

tapi yg peliknya follower punya la ramai..dah capai 170..comment pn perghh dah macam blog kennysia atau beautifulnara..siap ada entry kutuk Dania tu... hehehe kalu korang berminat nk usya blog gadis jingga dalam cita Awan Dania tu KLIK SINI



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

2 BUZZ!!!:

kenwooi said...

orange girl? haha.. =)

kenwooi.com

F I T said...

no la..gadis jingga.. ini melayu punya k..hehehe

Post a Comment