Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Friday, November 6, 2009

Hujan 16 jam di Perlis


Akhirnya setelah lebih kurang 16 jam hujan lebat tanpa henti akhirnya berhenti gk tadi..smlm agak2 dalam kul 12 tgh malam dah start hujan rintik..then trus hujan lebat tanpa henti sampai la pukul 4 ptg skang ni..tadi pn tuang solat jumaat..hehehe lebat sgt a..kang basah kuyup lak..sapa yg gi solat jumaat tadi bertuah a sbb korang ada keta..aku bila lagi la nk ada keta??adoiii

kt negeri Pantai Timur pn dah kuar kt berita kata banjir..sungai pn dah naik lebih dari aras bahaya,, agak2 kat Perlis nk banjir ke tak? harap2 tak banjir a.. kang nk kuar pn susah..nk kena redah air lagi..dulu masa banjir besar kt Perlis abis Kangar tu tak idup..tu je la satu2nya bandar besar yg ada kt Perlis.. 

lagipun malam ni mak aku ada trip dgn ustazah2 lain nk gi pantai timur..camna hah??dah banjir so jd ke tak trip tu??tukar je a gi putrajaya ke melaka ke..hehehe melaka best...macam2 ada..dan tak sesak sgt cm kl..

P/s: sejuk siot..rasa cam malas nk mandi..patut a kambing tak suka mandi.. hahaha



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment