Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Friday, November 20, 2009

Laptop dah repair. Plus, I got BMW. heh...




beberapa ari ni lembap skit nk surf tenet sbb laptop wat hal. macam yg aku cakap pasal laptop aku kt entry yang lepas, laptop aku ni osak kat hard disk..dh corrupt...takleh guna dah..nasib baik tak byk fail yang ada dalam hard disk tu.. so terpaksa ganti hard disk yang baru..

so aku order hard disk baru kat abg aku.. dia tokey kedai so dapat arga sibling a hehehe... hdd baru ni 80GB je..yg lama 60GB.. cukup a untuk guna surfing n basic graphic..

so baru arini aku siap format + install segala software yang perlu..yang tak perlu tak nak install kang berat lak.. sapa2 nk suh aku format laptop+software meh la cari aku.. aku ok je.. nk cek pn bleh..kalu takleh solve antar je kt kedai abang aku heh


pasal BMW tu memang betul a aku dapat. tak caya?? ni ada gambarnya..



hehe jeans je jenama BMW..bukan keta BMW pn...memang aku pun tak pernah dengar BMW ada kuarkan jeans..tapi ok a..tak dapat keta BMW, dapat jeans BMW pun jadi la utk permulaan..nnti insyaallah ada a rezeki nak angkat keta BMW yg betul2 punya... AMIN... heh

jeans BMW tu abang aku beli masa dia gi bercuti kt Indonesia dgn kengkawan dia weekend lepas.. erm.. dah lama aku tak kuar dari Malaysia. yg last kuar dari Malaysia, aku gi Umrah masa darjah 5..


P/s: skang terperap dalam umah sebab hujan.. ditambah dengan flu + sakit tekak..maybe akan demam selepas ini.. adoiii I need nose inhaler, kool fever plaster.. and some care huk3.. also Pizza, KFC, Big Mac hehehe



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment