Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Wednesday, November 18, 2009

MelBlogger uji hati? hati-hati!





Ni untuk contest kt blog melblogger.. sapa2 yg blogwalking kat blog aku tu teruskan berjalan..wat tatau ja.. kalu jatuh, bangun sendri.. pastu gelakkan dia hahaha

En Melz.. ni slogan dari belakang hati aku..hehe

1. Blog melz Best kerana selalu potpet-potpet pasal berita terkini, tips, informasi mengalahkan melodi serta quiz yang tak kering jari.

2. Blog Melz Tak Best Kerana layout putih macam baca surat cinta dari awek Uganda. Bubuh mekap lagi. Sumbat lagi. Tonyoh!


*Soalan yang diberikan takde dalam paper sejarah PMR mahupun kertas Add Math untuk SPM. Jawapan berikut juga bukan jawapan untuk soalan bocor untuk mana2 paper SPM atau PMR.

P/s: macam tau2 je laptop aku osak.. bagi kuiz after the spot... bukan on the spot..
bagus2..utk aku.. hehehe



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment