Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Saturday, November 7, 2009

Oh cik Lemak.. brambus ko!!!

Tau kenapa fast food tu tak bagus? sbb cik lemak yg sedap berkrim disukai ramai memang byk untuk meneroka tubuh korang..haha ayat cam siot je..tapi kalu korang tak percaya tgk gambar ni..


ni daging burger bila lepas bakar..tgk a berapa byk lemak yg kuar..bygkan sehari makan sebiji burger......mau bergumpal lemak tu dlm perut..tu tak campur lg minyak masak yg ada dalam burger tu kalu goreng...lemak ni kalu sejuk trus dia jadi pekat..sbb tu bila kita exercise lemak pn cair sbb bdn kita panas... so fikir-fikir a kalo nk makan makanan yg bergoreng tu...tepuk perut tanya selera.. haha

Aku lebih suka makan burger bakar sendiri dari yg dibeli kt kedai atau goreng..sng je..letak je dalam ketuhar tu..set suhu 200 Celcius dan masa 12-13minit dah siap..roti dia pn kalu nk sdap bakar skali je dgn daging berger dlm ketuhar tu..letak dalam 5minit terakhir..kan senang gila..piece of cake je..



P/s: Memang aku suka big mac...lebih2 lagi abang dan kakak Big Mac iaitu MEGA MAC dan MEGA McSPICY hehehe bila a MEGA MAC dan MEGA McSPICY ni nk muncul lagi??? Hey McDonald's, please help me.. I'm having a MEGA starving..bring me the MEGA MAC.. just once because I'm on...diet? hehehe



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment