Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Tuesday, December 1, 2009

The Deck Photo

aku skang tengah maintenace weblog ni..so bawah ni ada pic yg aku letak kat 'deck'(sidebar)..skang nak move out..rasa sayang lak nak delete so nk letak dalam entry..meh nak cita satu2 pasal gambar bwh ni suma!



Time ni ada Jom Heboh kt MITC, Melaka rasanya awal tahun 2008. so satu petang tu Aku n Wani (kitorang teman tapi mesra je..ok?) gi McDonalds Ayer Keroh.. masa tgh lepak makan2, tiba ada keta perdana itam stop n ada group remaja ni masuk..baru perasan tu Adam AF n kengkawan2 dia..

pastu si Wani ni beriya-iya je nk tangkap gmbar dgn Adam AF ni.. so kitorang dgn muka tak malu gi mintak izin nk bergambor dgn dia.. yg sbnarnya bukan aku nk sgt tapi cik Wani ni yg teringin.. adoii so aku pun terselit skali dalam gambo ni.. terima kasih la Encik Adam AF dan Wani yg ambik gambo kitorang... Wani ni dgn aku dah cold skang..dulu tetiba je ignore aku takde sbb.. adoii..




Yang ni aku jadi Model untuk sorang Student UiTM Alor Gajah.. nama dia Kamaliah.. dia ni masscom girl.. time tu diorang kena wat fashion book..then diorang tak cukup model.. so gambo aku pun terselit sama.. skang dah lost contact dgn cik Kamaliah.. apa cita ntah la.. harap2 ko berjaya a cik Kamaliah..




gambo ni takde makne apa2 kot..kang kata aku poyo lak..hahaha




Ni masa dinner final year..aku ada cita pasal dinner ni kat ENTRY NI.. aku jadi King of 3DIT sbb malam ni kira aku paling smart..haha kemeja, suar n kasut suma yg lama.. sweater tu je baru.. beli untuk dinner tu je.. tapi yg hampehnya bleh lak jadi wardrobe malfunction..siot tol.. bleh lak sweater tu ada koyak skit.. aku tatau kengkawan aku perasan ke tak.. kalu nampak kat atas pentas tu malu gila.. bengong punya sweater..kalu tak salah sweater tu jenama Ready2suit...so korang ati2 a beli jenama ni kot2 ada koyak yg korang tak nampak!




Ni kt UniKL.. aku jadi wakil Utem masuk Malaysia Netriders Challenge 09..aku ada cita kat ENTRY NI... aku nk share a yg aku dapat tempat ke-4 untuk category non-final..kira sapa yg tak dapat masuk final selepas test pertama, dia kena teruskan dgn non-final category..so kitorang student diploma Utem sapu suma adiah dari tempat pertama sampai ke-5 untuk non-final category.. heh bangga a sbb contest ni peringkat kebangsaan.. ingat sng ke nk menang..




Ni masa tgh tunggu result final stage untuk UCSBC 09..ucsbc tu maknanya UTeM Skill Based Cisco Competiton.. aku tak sangka lak leh masuk final sbb malam sebelum tu takde lak study gila2.. aku join pn sbb nk dapat markah bonus..haha sapa tanak markah free beb.. pastu dapat lak gi KL free2..thanks to Encik Erman Hamid dan Encik Nazrulazhar Bahaman..heh!



[I'm torn. I'm all out of faith, this is how I feel]


P/s: dah2... tutup cita.. :P



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

2 BUZZ!!!:

Aidi-Safuan said...

cis...tutup cite camtuh jer?mane aci!

F I T said...

haha takde2..cita dah abiss, balik a..tunggu pe lagi..wayang dah tutup..

Post a Comment