Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Thursday, December 24, 2009

Download movie hanya 30 minit?




Pernah tak anda terlepas untuk menonton movie yang best2 kat tv? pernah tak korang teringin nak menonton movie-movie lama yang mengingatkan kembali nostalgia lama? atau adakah korang BOSAN dengan hidup korang?

Kalu korang nak aku jawab, ketiga-tiga jawapannya adalah YA. aku penah terlepas movie yang best macam Troy, Ocean Eleven, Titanic dan macam2 lagi.. salah satu cara nk tonton balik adalah download je dari internet. Aku suka guna Ares downloader...tapi speed tertinggi pn bleh dapat dalam 40++kbps..tu pun time pagi2 buta..dan paling lama pn makan masa sehari dua gk untuk download..kengkadang satu malam pn bleh gk..time pagi2 buta memang line laju sbb tak ramai yg guna line.

Tahap kelajuan Internet Malaysia yg agak 'hampeh'!

Tapi tu dulu a.. sekarang ni dah ada software power punya.. nak download movie tak perlu tunggu dua tiga hari cam dulu, korang hanya perlu tunggu 30 MINIT je.. dalam 30 minit tu korang leh pegi minum kedai mamak seround, balik2 dah leh layan cita best. takpun korang gi basuh baju jap, lpas siap sidai baju, dah bleh rehat2 sambil layan movie best2!

Dapatkan Download Speed yang lebih laju dari biasa!

Apa yg aku maksudkan tu adalah pakej 'DOWNLOAD MOVIE PERCUMA DALAM 30MINIT'. movie percuma tu beb..tak pyh korang nk beli CD atau DVD cetak rompak dari ah chong atau ah kai.. download je free kt umah kan senang.

Apa yg best, pakej ni skarang hanya RM20 ja..diulangi RM20 ja..

Bukan tu ja. Dengan RM20 tu korang akan dapat freebies yang memang best antaranya:
  • Internet Download Manager(IDM) Full Version - software utk korang download movie yang korang nak!
  • Auslogic Boost Speed - software untuk meningkatkan kelajuan download korang!
  • Avira AntiVirus Premium (with key) - macam yg korang tau..antivirus la kan..
  • FreeRapid Downloader - software utk download gk..utk rapidshare... tak perlu masukkan kod security atau tunggu 50 saat..hanya masukkan link rapidshare tu dan software ni akan handle semuanya lepas tu..
  • Adsense Secret 4 - knal Joel Comm? jutawan adsense tu.. mamat tu akan kongsi rahsia nak kaya melalui Adsense dlm e-book ni!
  • Movie - Night at the museum 2 - cita ni memang best...siap putar belit sejarah amerika lagi..haha rugi sapa tak tengok!
  • Black book (18SX) - no komen haha!

so tunggu pe lagi? dapatkan sekarang... hanya RM20 korang leh dapat semua movie mengalahkan perpustakaan negara! owh ya.. harga mungkin berubah bila2 masa.. siapa cepat dia dapat murah! KLIK banner di bawah!





Iklan komuniti Malaysia ini dibawakan khas untuk korang oleh FITRIHADI!


P/s: nak tau cita pe yg berada dalam arkib aku skarang?? KLIK SINI



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

2 BUZZ!!!:

Kyuubi_85 said...

ko rasa la. dorang ada tak siri tv Dawson's Creek.. :D

F I T said...

kalo ada link rapidshare, mesti bleh download punya..yg penting, ada link movie yg bro nak download tu..

Post a Comment