Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Saturday, December 26, 2009

Parcel from Mars!

Hari ni ada anonymous call....disebabkan umah aku ni kampung so dia tatau umah aku mana satu..ye la..num umah pun takde kan..posmen kat tempat aku ni dia hafal nama pemilik umah.. hebat pe posmen kampung.. otak geliga woo... sbb tu tak perlu ada num umah kt alamat di kampung!

oh lepas tu terus aku suh dia tunggu kat tepi jalan...aku gi ambik parcel kt lori diorang tu.. actually, aku tau apa dalam parcel ni...parcel from Mars Nexcare.. kan ENTRY LEPAS aku ada cakap aku dapat consolation prize..hehe thanks Nexcare!



ni skynet yg antar k..memang best service..sehari je dah sampai..

eh kotak je besau.. adiah kecik je.. tapi kecik2 pn banyak guna gk.. tgk box ni.. smart a.. dah macam kotak air mineral je... hehe tau apa itu 3M? takde maksud kot..3m tu memang seketul tu untuk brand syarikat.. takde mewakili apa pn M tu..



bila dah buka, taraaa.. 4 set ni worth RM30??perghh ingatkan byk dapat.. tapi ni bukan calang benda..made in USA... plaster lak jenis transparent.. bukan senang nk dapat kat farmasi..hoho plaster tatoo pn ada.. yg dua lagi tu acne patch a.. memang best pakai sbb dia bleh kontra dgn kaler kulit korang sambil serap acne2 yg degil tu!


erm nak watpe a dgn suma ni?? kulit aku takde a byk masalah sgt.. tgk a dulu..




P/s: Nexcare rocks!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

5 BUZZ!!!:

Sharinginfoz said...

tahniah menang.. bosan2 singgah le..

Ummu Solehah Muhammad said...

nexcare tu best

izzahfarhana said...

mhallll tu acne patch.hehe

~claizani~ said...

x mau guna bagi kite la.haha.membazir jer simpan kt umah.sila pos yer.hee=]

F I T said...

@Sharinginfoz thanks ya..takpe nnti singgah tiap2 ari a

@Ummu memang best..sesuai utk remaja cam kita..eh rasa muda 5 tahun lak..haha

@izzahfarhana wohoo memang mahal..tapi kualiti memang baik punya..tak rugi pakai nexcare ni..

@~claizani~ nak ke??tamau a pos..datang perlis dulu baru leh bagi..hehe

Post a Comment