Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Tuesday, December 1, 2009

Safari 4.0.4



well aku baru je dapat update terbaru dari apple untuk Bonjour and safari and also Quicktime...then aku buka safari..terkejut siott..

korang tgk photo kat atas tu.. interface ni kuar bila korang buka new tab..nama page ni top site..cam google punya new tab a..tapi yg ni aku suka a sbb guna 3D concept.. cam iPod punya interface a..

ni latest Safari 4.0.4. memang canteq a.. ni je la browser yg efisyen n cepat untuk laptop cabuk aku.. laptop korang laju takpe a nk guna browser lain.. dulu aku guna opera..tapi opera tak user friendly untuk blogspot user.. ada prob kat gadget..bila update gadget je trus ghaib..nk bagi timbul balik kena refresh page..leceh tul...

Latest Safari 4.0.4. ni dah upgrade dia punya security..agaknya tu je kot update dia..interface new tab, browser n security..pasal security tu malas a nk cita.. heh!

so sapa teringin nk download n guna Safari dari cik Apple ni bleh KLIK SINI. nanti korang pilih a option yg ada kat page tu.. cobaan.. eh slamat mencoba!




P/s: patut rating blog aku tak gempaq, rupanya sbb aku ni pemalas..haha



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment