Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Monday, December 14, 2009

Thanks Nexcare Acne Patch! You Rock!

ptg ni aku cek email, ada berita yg agak surprise utk aku. wah aku menang contest lagi.. Alhamdulillah!



kali ini dari NEXCARE ACNE PATCH...contest ni kena antar gambar korang dgn masalah kulit korang..pastu wat ayat yg paling best ttg produk Nexcare ni.. kalu nk tgk result kt web Nexcare KLIK SINI


oh lupa nk cakap..nexcare ni ada kuarkan produk berupa NEXCARE ACNE PATCH. patch ni bleh surutkan jerawat korang lebih kurang dalam sehari dua.. lagipun patch ni kontra dgn kaler kulit korang.. jadi mesti kengkawan mahupun buah hati korang takkan perasan jerawat kt muka korang..

bayangkan kengkawan korang nampak jerawat tercacak kt hidung korang, mau kena cop seumur hidup jadi mamat sumbu ala badak sumbu a haha.. kalu buah hati korang camne? silap2 nk candle light dinner pn dia tak selera.. woo kes naya ni!

untuk contest ni aku antar gambar camni ja..

gambar terpaksa ditapis untuk menjaga sensitiviti kulit korang!

aku pn dah lupa ayat pe aku wat untuk hantar kt contest tu, tapi for sure memang ada sangkut paut dgn pengalaman aku kt universiti a..

aku menang complimentry je means consolation prize.. dapat Nexcare Product yg bernilai RM30..adiah maybe aku akan bagi kat cik Fara sbb kulit aku takde masalah kot.. lagipun pompuan kan suka jaga kulit diorang..kitorang laki2 pn jaga kulit gk..tapi takde la sampai guna banyak produk.. stakat krim pembersih je..nk bagi kulit muka tak berminyak..kang tak bersih muka, mau bergunung berapi kat muka tu..

erm kulit aku ni lain skit..jerawat tumbuh separuh jalan je, sok2 tgk dah takde.. selalu jerawat ni tumbuh kt batang hidung a..kt tmpt lain jarang la plak.. ada orang kata aku kena resdung..ye ke? aku tak rasa apa2 pn..

btw, tgk muka aku.. segar dari ladang kan.. thanks Nexcare Acne Patch.. ^o^
so kalu muka korang dah dihentam asteroid atau bergunung berapi tu bleh a cuba product NEXCARE ni ek..



Iklan komuniti Malaysia ini dibawakan khas untuk korang oleh FITRIHADI!


P/s: dulu masuk kedai chinese, diorang cakap chinese dgn aku.. adoi should i learn mandarin? sbb muka aku ni cam chinese je..



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

2 BUZZ!!!:

N SuZiEaNnA.. said...

jom join contest nuffnang pulak..kot2 leh mnang..hehe

Fitrihadi.com said...

insyaallah hehe :)

Post a Comment