Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Saturday, December 19, 2009

Tiga Nuffnang 'Android' Click Team dh kena banned!

Entry ni berdasarkan entry En. CyberBoy di blog beliau.. KLIK SINI untuk tgk entry tersebut.. dan teruskan membaca entry di bawah!

apa lagi boleh aku kata.. hentikan join android2 ni.. silap2 korang kena bann.. macam yg aku nasihat kt entry lepas siap ada campaign badge lagi, tolong hentikan click fraud ni..

yg penting anak melayu tak tersungkur akibat bangsa2 yang nak menjatuhkan bangsa sendiri..

eh korang tak percaya ek??

takpe! takpe! ni ada buktinya..korang klik la pergi tgk buktinya:

NUFFNANGRANGGER
NUFFSQUAD
NUFFNANGTEAM

walaupun dah kena banned tapi korang still bleh tgk lagi.. cuma address dh d tarik balik..

then camna nk dapat earning dari nuffnang? baca a entry aku lepas..dan selepas ni... ada cara dapat earning dgn betul.. apa yang penting? kerjasama trafik blog korang mesti maintain..kalu sehari 50 unique visitor tu dah ok a..mesti dapat buffered earning...kalu tak dapat gi adu kt nuffnang..aku lepas mengadu je terus dapat..paling tinggi 9 buffered earning..skang ni tak pernah kurang dari 5 buffered earning aku dapat... dan juga kena dapat status GLITTERATI kat nuffnang tu..ok?

kalu korang tanak join android click team tu dan nak tunjukkan ke'anti'an korang tu bleh ambik badge kat bawah ni..sng cita! tak pyh nk marah2 org yg masuk blog kita!






Sila copy kod dlm box utk mendapatkan campaign badge dan letakkan di web/blog anda!


P/s: aku bukan marah k.. cuma tegas sbb tanak korang terima nasib sama dgn aku yg kena banned dgn google adsense utk seumur hidup! cukup a sekali termakan tunjuk ajar bangsa yang nk menjatuhkan bangsa sendiri!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

2 BUZZ!!!:

Elaine New said...

its good to know that there are people who were really banned. =)

F I T said...

yea.. take it as a lesson for us..thanks for coming! ^_^

Post a Comment