Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Saturday, January 16, 2010

Bosan? Jom Layan Artis Korea Cun Yang Meletup Sekarang ini!

Brown Eyes Girls dengan Saucy Hip Swaying Dance diorang! Caya la haha!

Korang bosan tak petang-petang gini? meh fit nak hilangkan bosan korang. yang bawah 18 tahun tu syuh syuh! haha

Kebelakangan ni fit selalu tengok KBSWorld chanel Astro 303. Disebabkan industri hiburan Korea semakin meletup, fit pun terasa bahangnya tambah-tambah dari penyanyi kumpulan ni; BROWN EYED GIRLS. Group ni ada 4 orang girls yang cun gila iaitu Jea, Ga-in, Narsha dan Miryo. Dalam carta K-Pop (lebih kurang cam Malaysia punya; Muzik-Muzik), kumpulan Brown Eyed Girls ni menduduki takhta pertama dalam carta K-Pop tu. Hebat tu!

Fyi, kalau nak survive dalam industri muzik Korea ni memang cukup susah melainkan diorang ada niche atau keistimewaan tersendiri dalam semua aspek; muzik, lirik, tarian, fashion dan macam-macam lagi. Ye la, remaja kat sana dah cerewet sangat-sangat. Mana suka muzik cikai-cikai. Mesti ada boom baru tempting!

Owh nak tau apa keistimewaan Brown Eyed Girls ni? Selain muka yang comey gila, diorang dah cipta satu tarian yang seksi dan berjaya pikat remaja korea supaya vote diorang. perghh sah-sah kaum adam makin khusyuk membaca ni. heh style tarian diorang yang sexy tu namanya Saucy Hip Swaying Dance. jom layan video diorang ni dengan tajuk lagunya Abracadabra! haha






P/s: Amacam? korang nak vote tak?



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

12 BUZZ!!!:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

beshhh gak lagu tu :))

F I T said...

memang best a..muzik dia pun power gila..^_^

FarhanaDr said...

Industri muzik korea mmg dh berkembang maju.. Tgk rmai jek anak muda skang gilakan Super Junior, Big Bang, Shinee, 2 AM.. Sbb best.. Ngeee.. Mau layan lagu kat atas ni plak.. ;)

F I T said...

a'ah memang pun..teknologi diorang lagi maju..suma filem guna camera HD sbb tu cita diorang best nk tgk..kita punya punya pn kamera standard ja..bleh tahan je..hehe layan a..eh prempuan pun suka ke? ingat laki je..haha

izzahfarhana said...

haha pas habis exam kang izzah usya2 ye.hai fit pun turut joget2 gak apeeee

F I T said...

owh tgh exam ke? takpe2. anyway gudluck a...eh manada joget..kang bergegar perlis ni haha

Independent Queen said...

tiba tiba rasa nk turun joggin mlm2 buta.. I want that killer body~!!!!

F I T said...

@IQ haha dipersilakan..memang killer body. tapi skang macam2 produk slim ada. SIY a, jus mate 5 a, krim halia a.. kalu jarang joging, guna je produk tu kot2 membantu... ^_^

touyakaruma said...

Nak kena tengok selalu nie.

F I T said...

@touyakaruma layan je..heh

zac zirwan said...

giler drpd aku dk ngntok ptg2 ni..tros segor tgk vdeo klip tu..hahaa

F I T said...

@zac tu la pasal..weekend2 ni ramai yang mengadu bosan..tu yang share video ni..haha

Post a Comment