Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Monday, January 25, 2010

Brangelina separated + An-Jo new Life Partner Revealed!

Seperti yang korang tahu, Brad Pitt and Angelina jolie baru separate for a good reason. Fit tak boleh cakap diorang divorced sebab diorang mana pernah kahwin. haha memang terbukti yang I'm a fanatic fan of them.

Erm rugi a diorang separate. They're such a great loving couple. Tapi apa nak buat. Masing-masing ada ego tersendiri. Bila dua-dua tanak mengalah, maka putuslah tengah jalan. Macam lagu ni;

Perpisahan itu selalu terjadi
Kepada insan yang bercinta
Sungguh sedihnya rasa
Apabila ianya terjadi

Perpisahan bermula dari dua hati
Yang kehendaknya tak dituruti
Ataupun manusia
Yang berperasaan benci

Sebuah cinta dan harapan
Menjadi debu berterbangan
Tersekat nafasku kabur pandangan mataku
Amat tersiksa jiwa kerana kehilangannya
Oh oh... mengapa terus mengharap menanti
Walau cukup kusedari dia takkan kembali

Rintangan dari orang yang tak sudi
Menerima cinta dari hati ini
Menarik diri dan pergi
Membawa serpihan hati yang sepi

Perpisahan itu sungguh menyedihkan
Tapi semuanya di tangan takdir
Kita dikatakan pasangan bahagia
Oh... kini terasing luka
Oh... kini terasing luka
Perpisahan mengasing kita


Pasal harta Pitt dan An-Jo yang dah dikumpul bersama tu akan dibahagi sama banyak. But the kids akan dijaga semuanya oleh An-Jo..

Hey An-Jo. Are you okay? Do you need me? I can be your lifetime partner. Look! We're meant to be together!





P/s: Hahaha! Ini fact+fun je.. korang jangan kutuk ramai-ramai lak poster tu.. :D



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

30 BUZZ!!!:

wawaa shah said...

xsesuai lgsg..!! =P

F I T said...

@wawaa shah hahaha :P

maisarah bt md ismail said...

hahahhaa ! tk seswai

iedaLUVsham said...

ahahhaa!!! gila kreatip lu bro! :)

F I T said...

@maisarah bt md ismail ye la..ramai yang kata tak seswai..sedih a gini :P haha

@iedaLUVsham haha hentam saja la..

Ila-Ali said...

Sy org pertama gembira dengan berita ni...Lagi suka brad Pit ngan Jennifer Aniston

Syah said...

kreatif.. hahaha

F I T said...

@Ila-Ali laa..orang tengah sedih dia happy lak tgk org separate..tapi jolie pitt tetap top couple ever...dgn karier diorang yg success, memang top a diorang berdua..kalau jolie fit? artis + blogger..meletup woo..haha

@Syah thanks haha cam tak caya ja gambar tu..

Hazzy Ishak said...

love brangelina!!!
very loving parents...

maisarah bt md ismail said...

haha. perasan la bro. haa, tp hebat pict ini.

FarhanaDr said...

Wakakaka.. Comel jek. Heehee.. Oh.. Ruginya depa pisah.. Mmg couple yg mantop. Hmmm..

F I T said...

@Hazzy Ishak ^_^

@maisata bt md ismail hehe ye ke? thanks!

@FarhanaDr hehehe tu a pasal..top couple of the world ever tu..

intan izani said...

la depa dah pisah ke
sedihnya
such a great parents....
hope diorg dpt bersama balik

F I T said...

@intan izani a'ah..baru semalam dengar kat Hitz.fm..memang betul a..

Ery said...

Fit aku xcerai dia lagi... Besok aku cerai dia.. Nnt dia abes idah ko kawen la ngan dia... Hahaha

F I T said...

@Ery pe ni??potong line lak..haha

ishiko said...

Fit...Fit.... pelik btol poster tu jdnyee.. ^_^

F I T said...

@ishiko haha nanti nak blurkan a..segan lak..

noor afzan said...

serius pelik..
kepala awak kecik sgt tuk suit ngan baju brad tuh..

F I T said...

@noor afzan owh kena tolak markah a ni..hehe

Eyriqazz said...

betulke berpisah ni fit..?huhuhu..saya sekali aku dah kahwin..hehehe

F I T said...

@Eyriqazz betul a dah berpisah. cuba search kat tenet mesti ada berita diorang ni..dah kahwin tu cukup a..bagi can kat orang bujang lak..hehe

aien_Raz said...

la.. diorang berpisah dh ke??
sedeynyer..
they are sweet couple..
duk tggu diorg kawen... huk3

F I T said...

@aien_Raz dah berpisah pn..baru semalam dengar berita ni kt Hitz.fm..erm kawin pe nye, dah ada anak sendiri pn..anak tak rasmi.. :)

Redbloodsnow said...

eh ye ke..alaaa..sygnyer. suke tgk dorg bersama. baru ku taw dorg x pnah married...adehh...

:P

Kancilbiru said...

ewhh...tak sesuai la weh ngan ko...tak yah nk verangan la...hahaaha

ParkAir said...

brad = cool
angelina = NOT!!

F I T said...

@Redbloodsnow a'ah..tu a..kebanyakan hubungan sekarang ni susah a nak kekal..adoiii

@Kancilbiru hahaha biar a..bukan selalu.. :P

@ParkAir brad = cool, An-Jo= hot! hehe

ishiko said...

hahaa...bia je la ag pon letak kt blog fit je..bkn tyg kt mne2 pown... ac2ly first tau news ni dr blog fit..pastu br nmpk kt paper.. (hohoo..nmpk ngt sy xbce pper)

F I T said...

haha kalu An-Jo nampak poster tu mesti dia datang Malaysia..oh ye ke? sbb tu internet lagi advance dari paper..tapi source kena betul a..kang dok caya berita palsu lak :)

Post a Comment