Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Wednesday, January 20, 2010

Cabutan Bertuah di Yanmieonline.com


This week I'm gonna focus on contest. Jadi entry seterusnya maybe akan ada contest je back to back. Just wanna have some fun :)

Contest kali ini adalah cabutan bertuah dari Yanmieonline.com. Yanmieonline.com adalah sebuah laman blog peribadi Yanmie dan Keluarga. Tiada sebarang kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah tiada. Sekiranya ada, kemungkinan ianya hanyalah kebetulah sahaja. Yanmieonline.com dengan ini ingin mengadakan cabutan bertuah sempena Tahun baru 2010. Pemenang untuk pertandingan ini akan menerima 1 set Minyak Wangi Pure dan Barangan Mutiara Asli dari Sabah. Opss!! lagi ada hadiah khas untuk referrer tertinggi akan menerima hadiah yang sama seperti pemenang utama. untuk keterangan lanjut tentang Pertandingan ini, baca di SINI!!! (Ayat copy paste je. Malas nak buat ayat putar alam. Sponsor bagi kita terima je la hehe)

Saya tahu pertandingan ini dari blog NurizzahFarhana!


Owh pertandingan ni tamat pada Jan 31, 2010 pukul 11.59pm!


P/s: Aiman. sila pilih uncle ye. nanti kita gi MCD sama-sama. hehe (bukan rasuah ok. tak baik ajar budak-budak makan suap, suap ais krim takpe..)



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

7 BUZZ!!!:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

buzz!!

yanmie said...

salam,

ok pass..gud luck yea

F I T said...

@☺[ai][sUmi]☺Chan BUZZ!!!

@yanmie owh tuan umah dah datang.thanks for coming ^_^

juanghidup said...

ok! i buzz you. BUZZZZZ!!!!

F I T said...

@juanghidup eh main BUZZ!! lak kat sini haha

izzahfarhana said...

hehehe terima kasih merujuk kpd sye.heee.esok ad paper lg.pastu balikkkkkki pastu ade xm lg ;(

F I T said...

@izzahfarhana okay..gudluck! hihi

Post a Comment