Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Saturday, January 2, 2010

Contest baru pulak

Sila klik banner ala-ala TV 70-an di atas untuk ke blog penaja!


Disebabkan fit dh kena tagged dengan bro Eyriqazz, jadi kena respon a tag beliau..hehe permintaan bro Eyriqazz ni hanya nk fit masuk contest kat atas tu.. thanks ya!

Sebelum ni pun fit ada join contest black and white photo camni. korang dah tgk tak yg sebelum ni?? kalu blum KLIK SINI.

then untuk contest kali ni lak sama je rules dia, cuma bleh letak photo yg ada org lain. tak semestinya fokus tu diri sendiri ja.. jadi smlm fit usaha korek hard disk, terjumpa gk photo yg meriah ni.. harap terpilih lah untuk memeriahkan suasana pertandingan ni heh!





P/s: tau tak mana satu fit? yg pkai cap terbalik tu la.. haha kitorang memang gila!!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

5 BUZZ!!!:

honeyy said...

gmbr yg cool!

F I T said...

cool ke??cam gila je kitorang..haha

thanks anyway! join a contest ni..kot a awak ada gambar yg btuah nk menang. =D

cik EPAL said...

lawa gambar :)

F I T said...

thanks..gambar kelas gila2 je..heh

hBz said...

majlis keramaian 70-an?

http://www.88hbz.com/2010/01/contest-baru-la-pulak.html

Post a Comment