Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Wednesday, January 20, 2010

EDIT PHOTO CONTEST

Klik banner di 'aliff ta sin' untuk ke blog penaja!

Edisi gila kontez versi bergambar kali adalah ini dari blog ochaz (ochaz tu pebende ek?) dari tajuk tu pun korang tau contest ni kena edit gambau.

Jadi tak nak panjang cita. Kalau korang nak jadi paparazzi KLIK SINI. Gi snap gambau seberapa banyak contestant yang ada. Kalau nak jadi editor majalah boleh tengok photo bawah ni dan komen puas-puas mengalahkan editor majalah hiburan versi cerewet!


P/s: Actually fit segan teramat sangat nak letak photo sendiri. Jadi korang semua tolong tutup mata ek. Siapa-siapa yang tertengok tu sila delete atau move to recycle bin kan file dalam otak korang tu..

owh contest tu tamat pada Januari 20,2010 iaitu hari ini..erkkk!!!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

6 BUZZ!!!:

Admin said...

oklah tu..hehehe'
http://coretanmayaku.blogspot.com/

F I T said...

@Admin hehe thanks!

Bungakopi said...

kenapa mcm tak ble menang je ni?

F I T said...

takpe..yang penting cuba dulu..menang kalah belakang kira. ^_^

Anonymous said...

cool ke engkau? apsal aku tak rasa ko cool pon?

Fitrihadi said...

Cool tak bermaksud orang boleh tindas kita sebab kita cool. Semua orang nak hidup aman. So belajarlah buat orang selesa baru hidup kita selesa. Cool man :)

Post a Comment