Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Saturday, January 30, 2010

Jom Exchange Link di Fit's X-Crew Site



Hi semua. Maaf lah sebab dua tiga hari kebelakangan ni fit sibuk sikit dengan kerja kampung dan advertorial. Walaupun dicampur dengan sedikit malas dan penat untuk online tapi dalam kesibukan semua tu sempat gak fit buat satu site untuk kita bertukar-tukar link. Bukan pe. Senang fit nak blog walking siapa-siapa yang update blog tu. kalau nak letak semuanya kat blog list dalam weblog ni mana cukup nak letak banyak-banyak. kang ada yang terlepas pandang.

Jadi Fit dah bina satu site untuk kita exchange link. Semuanya ada lebih kurang 8 kategori. Jadi takde la sesak sangat buat satu kategori je. Lagipun senang fit nak tengok satu-satu blog tu. Korang pun mesti senang nak tengok gak. Dan lagi satu, mana-mana link yang masuk X-Crew site akan jugak di link dalam blog list kat blog FITRIHADI ni.

Cakap banyak pun 'useless', Jom a kita sama-sama tukar link! Klik banner kat atas tu dan isi maklumat yang perlu! Tak perlu hantar kat comment sini. Entry ni just announcement je. Dan kepada siapa-siapa yang dah di link dalam site tu maknanya blog FITRIHADI tu dah ada dalam blog list korang. Kalau fit ada terlepas pandang tu tolong gitau k. Thanks korang!



P/shy guy: X-crew konon. Nama je gempak tapi hampeh.

P/s: Kau diam la budak hitam! Pecat kang baru tau!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

5 BUZZ!!!:

deusXmachina® said...

Bro aku xtau la form tu sampai ke tak
aku tgok sending jek

aku tulis kat sini boleh???
http://erk888.blogspot.com
Kategori- Blogguys

Glory Glory Man United

F I T said...

@deusXmachina® haha hentam saja la..dah letak link bro..thanks ek!

yuyuEyuliAnayusOf said...

xphm sgt sume ni..
da follow! ngeh3! :)

F I T said...

ni tukar-tukar link a..saya letak link awak kt blog saya and vice versa..tu je :)

yuyuEyuliAnayusOf said...

wah! rse mcm dihargai la.. hee ;p
tOche3.. :)

Post a Comment