Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Thursday, January 21, 2010

Lea Khadid Giveaway

Klik duit di atas untuk sergah penaja!

Lagi satu edisi gila kontez. Kali ini versi cinta pula dari Lea Khalid! Apa yang perlu korang buat hanyalah mengira berapa banyak lambang hati dalam gambar di bawah.


Dah kira? Dah tau berapa? Eh jangan bagitau kat sini mahu pun kat keunter pertanyaan atau balai polis. Jawapan yang korang dapat tu sila emailkan ke norkamalia@jimahev.com. Owh ada beberapa lagi syarat yang ada sebelum korang leh submit jawapan tu. Kalau nak tau sila TERJAH SINI!

Cepat sebab tarikh tamat adalah pada Januari 29, 2010!


P/s: Selamat mengira sampai botak kepala! :P~



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

3 BUZZ!!!:

Hazzy Ishak said...

malasnye nak kire

Kancilbiru said...

binau la mata aku weh!~~

F I T said...

@ALL haa nak senang kira,print a..pastu potong potong potong baru senang kira..pe lagi? cepat a join mana tau dapat RM50 wahhhh

Post a Comment