Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Wednesday, January 20, 2010

Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)

Gambar takde kaitan dengan entry! Ini bukan hadiahnya ok!

Mari! Mari! Sekilo singgit sekupang! eh bukan! Mai lekas orang utara selatan timur barat tepi depan tengah belakang! Mai join contest paling mudah di abad dan milominum ini. hanya copy dan paste ayat di bawah serta tunggu cabutan bertuah pada Januari 24, 2009! Tuah ayam ada di kaki, tuah manusia random.org yang tentukan!


"Dengan ini, saya/I/aku fit yang memang tak fit (potong mana yg tak berkenan) nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia.

Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.

Simple & easy macam alif ba ta kaedahnya.."


More about this lucky draw:
  • Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.
  • Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja
  • Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.
  • Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.
  • First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.

* Keputusan adalah muktamad kaedahnya.


P/s: kepada askar-askar cilik yang mungkin ditugaskan untuk cabutan bertuah, selamat berjuang dan pilih uncle fit ek..nanti kita gi KFC..owh ini pun bukan rasuah macam sebelum ni, tak baik ajar budak-budak makan suap, ini nak suap aiskrim je..hehe



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

2 BUZZ!!!:

CY4.0 said...

hi F I T,
thanks sbb sudi join ;)

F I T said...

@CY4.0 hehe okay je.. ^_^

Post a Comment