Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Thursday, January 21, 2010

New Year Giveaway

Sila klik banner diatas untuk ke blog penaja!

Edisi gila kontez versi tahun baru kali ini adalah dari ORKEDANZA! Nama pe tu? hehe contest ni lebih kurang macam cabutan bertuah gak. Siapa yang yang terpilih dalam cabutan tu akan dapat freebie.

Tapi contest ni lain sikit sebab hadiah dia ada 3. Korang kena pilih satu je la. No tamak-tamak ye. Ada 5 pemenang semuanya. So tak rugi kalu join. Nak tahu hadiahnya? Baca bawah ni. Kaum hawa mesti suka punya!
  • Lavender Gift set - Ni krim muka dan perfume kot. Ntah la. Barang wanita. Fit pun tak paham.
  • Topshop Bag - A'ah ni bagi korang yang kaki, tangan, kepala shopping tu boleh a guna benda alah ni. Jadi peganti hand-bag.
  • Topshop Belt - Ni boleh kot untuk unisex.

Jadi fit pilih hadiah Topshop Belt kalau dapat cabutan bertuah. Kalau tak bertuah pun takpe je. Saja suka-suka nak terjah dan menyibuk kat blog orang. hehe

Kalau korang nak join gak KLIK SINI! Yang cik adik manis rambut panjang tu hah sesuai a join. Sila a terjah blog penaja.

Eh! Lupa nak bagitau. Contest ni tamat pada Januari 31, 2010. Cepat join!

P/s: Ni contest untuk lelaki ke wanita. Ah tak kisah a. Orang dah bagi, kita sama-sama merasa la :)



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

0 BUZZ!!!:

Post a Comment