Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Tuesday, January 5, 2010

Ni hal lelaki je.. girl syuh2!!


Kepada blogguys2 sekalian.. kalu korang dok KL atau kawasan yang sewaktu dengannya, ni ada job untuk korang. Kepada bloggirl, Jangan klik! Jangan baca! Jangan jeling! Jangan peep! heh!

Sebenarnya ada advertjob... advertorial yang korang kena wat ni untuk Gatsby Deodorant..so diorang target blogguys je... bloggirls rasanya cam tak sesuai kot.. gatsby kan untuk lelaki je..

Apa yg korang kena wat utk advertorial ni hanyalah tulis 2 entry advertorial; pre-event dan post-event untuk event yg diorang akan anjurkan nanti.. so mesti la korang kena pergi event yang Gatsby nak buat tu..ok?

oh sebelum tu korang kena email kan dulu pertanyaan kepada doinkyjac@gmail.com untuk confirmation... tak confirm korang tak leh tulis sesuka ati je k..

dan lagi satu Misc Jac ni nak tau korang punya trafik blog korang.. tak kisah la trafik macam empangan pecah atau macam paip tersumbat, janji gitau dia... so harap korang sedia a dgn maklumat yg dia nk..


dipetik dari iklan REDMUMMY.com


P/s: fit memang nk tulis advertorial ni..tapi sbb Misz Jac kata kena hadir event tu so cannot lah sbb fit kat Perlis..adoi

*fit.dict (dictionary k..)

  1. bloggies - bloggers sekalian alam
  2. blogguys - bloggers lelaki
  3. bloggirls - bloggers wanita



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

8 BUZZ!!!:

BabyMocha said...

Hello! =)

F I T said...

owh peeping a..hehe heloo!

Zuewairy said...

owh.. gud2;)


org perlis eh??

kalo org sana kita sekampung la;)

F I T said...

thanks!

heh yup org perlis..kita memang sekampung! ^_^

mira ellyna said...

nk cmmnt gak,,, ahakz..

F I T said...

eh..ni untuk lelaki je..tak malu! haha

Kancilbiru said...

kena wat adv apa tu benanya? seluar dalam eh? hahahah..sorry ter 18sx pulak...

F I T said...

advertorial untuk gatsby deodorant..ni jenama lelaki la..kena gi event diorang wat..sanggup ke nk gi tgk ketiak lelaki..haha ^_^

Post a Comment