Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Wednesday, January 20, 2010

Reddish Contest : Nama Utk Amoi Merah

Encik fit jahat ni kasi nama STRAWBERRY kat saya! Hik hik hik!

Lokasi: Blog dia
Penaja: Dia

Edisi gila kontez kali ni adalah pasal cik ni yang belum bernama. Berikut adalah soalan terjah untuk beliau.

fit: Kenapa cik takde nama? Habis nak panggil pe?

cik: Owh saya belum buat surat beranak lagi. Panggil je dik.

fit: Apsal nak panggil dik? Bila masa mak saya kahwin dengan bapak awak lak?

cik: Cilaku!! Jahat! Tengok lah. Dengan kuasa merah akan menghukummu!

fit: Gilo ko apo! Ada hati nak jadi Sailormoon.

cik: Haku bukan Sailormoon. Haku Sailored a. Cucuk bontot kau!

fit: Arhh sadis sadis. Blah blah blah!

Setelah pergaduhan berlarutan selama setengah hari. Encik fit surrender lalu berkata "Tak guna punya Sailored. Kembang bontot aku. Sumpah jadi strawberry kang baru tau. Sedap gak buat pencuci mulut!"

cik: Hapa kau cakap? Haku tak dengar a!

fit: Eh takde-takde. Saya cakap kalau letak nama Strawberry kat awak, sedap gak nak makan. Eh tak, sedap gak nama tu!

cik: Owh ok. Mulai sekarang panggil haku cik STRAWBERRY! Hua hua hua!

Begitulah cerita mengarut lagi semput ini berakhir!


P/s: Cerita ini adalah muhong belaka. Tiada kena mengena sama ada yang masih tiada atau yang telah hidup! Sila KLIK SINI dan terjah untuk suatu kepastian!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

7 BUZZ!!!:

Redbloodsnow said...

hahaha..lawak dialog tuh weh. tergelak akak ko nih bace..hehehe. tuh la kan, bapak minah merah tuh lom buat surat beranak lg. tuh pasal nan ado namo tuh..kehkehkeh

thanx for joining bro :) Akan zie pertimbangkan ^_^ winkss..

F I T said...

@Redbloodsnow hehe petang-petang gini ada je idea-idea mengarut datang..ok thanks! ^_^

Anonymous said...

http://www.raracandyfloss.com/2010/01/my-new-baby.html

Hahahaha ;))

IyouweBlog.com said...

haha, pandai mengarut tu talent!
nanged u. nang this and Stop using Internet Explorer now!!!

F I T said...

@Anonymous owh rara ek..hehe thanks for coming!

@IyouweBlog.com mengarut pun kena puji gk?hehe thanks ya..

Hazzy Ishak said...

cucuk bontotttt tu...

F I T said...

@Hazzy Ishak owh takleh..cik strawberry je yang boleh cucuk bontot ni haha ^_^

Post a Comment