Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Saturday, January 2, 2010

Sesi bosan awal tahun baru; Azam 2010!

Tahun baru ni, FIT nk ubah skit style blogging..heh first impression, mesti korang tau kan..tanak guna 'aku' dah dlm blog ni.. FIT is better.. sbb kebanyakan bloggies yg baca my blog ni, lagi tua dari FIT..so better merendah diri skit.. owh that doesn't mean yg I'm a gay or patah-patah ok.. that's so not me! I'm a really very much straight guy. heh!

Awal tahun ni ramai yg cakap-cakap pasal azam.. buka TV9 pagi tadi pn si Fimie sibuk dok tanya azam orang lain dalam 'Nasi Lemak Kopi O'.. adoi bosan a dgr.. sbb pe a? FIT dah 20 tahun, tiap2 tahun baru, itu je la soalannya.. tanya la pasal bajet negara ke, tips jimat atau kaya ke, idea perniagaan ke.. haha soal wang itu kan best bila di bawak berbicara. bleh share sesama bangsa!

Apa pun, bagi FIT, Wishlist tu memang ada.. tapi yg kt bwh ni resolusi utk tahun 2010 ja;

  1. Cuba kumpulkan seberapa byk duit tak kiralah melalui side income, blogging atau hasil tani/ladang sebelum tibanya resolusi ke-2.
  2. Sambung study pada bulan Jun ni dalam course Multimedia kat mana-mana IPTA sambil melakukan resolusi ke-3.
  3. Tingkatkan pendapatan blogging sehingga mencapai resolusi ke-4.
  4. Keja dari rumah sehingga mencapai pendapatan umpama empangan pecah demi resolusi kemuncak!
Bleh capai ke? Kemuncak resolusi:





P/s: Amin!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

4 BUZZ!!!:

Armyrule said...

semoga impian Neo anda tercapai...hahaha

F I T said...

amin..hehe thanks bro..

honeyy said...

wah wah, siap letak fit punye lg tu ha

F I T said...

eh nampak ek?..hehe mesti a letak fit punya..doa tu..amin! ^_^

Post a Comment