Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Wednesday, January 27, 2010

Shy Guy kena marah! Padan Muka!

Oh sebelum menulis lebih lanjut Fit nak berterima kasih pada beberapa orang yang tegur pasal ke'annoying'an budak hitam bernama Shy Guy tu. Sebelum ni Sumijelly dan Eyriqazz ada tegur pasal that annoying shy guy tu yang mengekori pandangan screen diorang. Tapi takpe. Fit dah marah dia hari ni. Baru dia tau langit tu tinggi ke rendah. Haha!



Shy guy ni bukan pe. dia ni dengan size yang besau telah memblock pandangan pembaca blog ni. cuba korang tengok gambar bawah ni camna jadinya bila shy guy tu memblock pandangan blog ni. oh amat menyesakkan paru-paru ini. credit pada bro Eyriqazz untuk gambar tersebut!


Kalau untuk monitor yang widescreen takde masalah sangat. tapi untuk screen standard a yang kasihan. so fit mintak maaf kalau korang rasa annoying dgn shy guy hitam tu.

So fit pun dah marah dia.. Biar dia sedar diri skit. Apa-apa pun thanks pada semua yang menyokong fit dan blog fit. Fit terima apa je komen korang yang membina atau meruntuhkan. I'm an open-minded guy. Lepas ni korang marah a shy guy hitam tu kat ruangan comment bawah ni hehe Peace!



P/s: Fit dan shy guy tengah mengusahakan blogjob pasal LG BL40 - 'Why I Like It Longer?'. Korang pun join a sekali. Best tu hadiahnya seketul handphone HD widescreen..perghhh tak tahan!

P/p/s: oh fit dah diterjah oleh bro Eyriqazz dengan komen yang sangat membina pasal blog ni! Thanks bro!

P/shy guy: Hampeh punya tuan. salahkan aku plak!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

12 BUZZ!!!:

izzahfarhana said...

ngeee best dpt hp tu.hehe dah xdak android tu

FarhanaDr said...

Hahahaha.. Comel lak dok marah shy guy.. Kesian shy guy.. Bagi kat sini laa, biar ku jaga.. Hehehe.. ;p

deusXmachina® said...

Glory Glory Man United

Saje jek
erk888

Kancilbiru said...

alala shian pulak ka shy guy hitam tu....aku pakai skrin besar so tak perasan sgt pun...

iedaLUVsham said...

ekekek!! cute jerk kene mara, ehehe!! :)

.Dd LaLa. said...

dah buzz tadi congratulating u on winning the second prize of MAS flymobi. kreatif betul.

F I T said...

@izzahfarhana a'ah..best tu hp widescreen..dah macam screen wayang je. android tu ada lagi a..dia tunjuk tangan je..dah kena marah pun..haha

@FarhanaDr woo takleh2..tu shy guy, ahmad fitri yang punya..hehe eh dia tak comel pn..adoiii shy guy ni lawan tokey lak...

@deusXmachina® yeah..support MU walaupun tahun ni malap skit..adoii ni chels** punya pasal a haha

@Kancilbiru tak pyh nak kesian lah.. kesian kat tuan dia ni lagi bagus haha tu a..skrin lebar mmg tak terasa..tp nk capai tahap user-friendly kena a sesuai untuk semua jenis monitor

@iedaLUVsham manada cute a..adoii shy guy ni dah mencuri populariti tuan dia.. :P~

F I T said...

@.Dd LaLa oh ye ke? welcome to my blog..thanks again ^_^

~ ReD ~ said...

heheeh...comel jer kena marah..:D

F I T said...

@~ ReD ~ ye la tu comel..adoii ramai kata dia comel..betul2 lawan tokey ni.. :P~

ishiko said...

hehee..

F I T said...

@ishiko ^_^

Post a Comment