Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Sunday, January 31, 2010

Tagged Dari Cik AZIMA TALIP

oh nampaknya fit dah di tagged.. dari cik AZIMA TALIP.. rasanya jarang a fit kena tag.. apa-apa pun kenalah rajinkan diri menjawab sebab weekend gini takde mende nak buat.. baik buat je menda alah ni.. hari ni ambik cuti jap..malas nak buat apa-apa.. rilex je ^_^



1) Where is your cell phone?
Kat meja ni..

2) Relationship?
free

3) Your hair?
tak pendek tak panjang

4) Work?
keja kat rumah sementara tunggu panggilan univ

5) Your sisters?
3 orang

6) Your favourite thing?
My blogs. penat woo nak wat semua ni

7) Your dream last night?
tak ingat dah..mainan perasaan je tak perlu nak ingat

8) Your favourite drink?
orange

9) Your dream car?
BMW 325i

10) Your shoes?
Admiral basketball boot

11) Your fears?
girls

12) What do you want to be in 10 years?
work at home in front of my lappy

13) Who did you hang out with last weekend?
alone

14) What are you not good at?
girls

15) One of your wish list items?
Blackberry

16) Where you grew up?
Beseri, Perlis

17) Last thing you did?
mandi.. oh heaven in hell..

18) What are you wearing?
tshirt putih sebab tengah hari ni panas gila

19) What aren’t you wearing?
kasut

20) Your pet?
takde..menyusahkan je...

21) Your computer?
Compaq Presario V2641..dah season dah :(

22) Your life?
membosankan..tapi cuba cheer up dgn blogjob :)

23) Missing?
missing my age..i mean loss...

24) What are you thinking about right now?
makan..lapau a..

25) Your car?
ada kat kedai. tak beli lagi..

26) Your kitchen?
heaven sebab banyak makanan haha

27) Your favourite color?
blue

28) Last time you laughed?
tgk 'Ceritera Raja Lawak 4' semalam

29) Last time you cried?
masa tengok idlan raja lawak ahad lepas..gelak sampai berair mata

30) Love?
'Some people do spend their whole life together.' - Notting Hill

31) So who wants to share their ONEs?? How about?
Apa peduli..yang pelik sekarang ni napa MU lembik sikit dari tahun lepas? jawab jawab!


Bloggies yang kena tagged (jangan marah a);


P/s: tido pon sodap!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

13 BUZZ!!!:

^ ZuMaWaMBa ^ said...

hahahh!!
(^_^)v bagos !!
thanks sbb menjawab!

F I T said...

thanks sbb tagged..tiba2 je..terkejut gak kena tagged hahaha

yuyuEyuliAnayusOf said...

fears? gurls?
agaga :p

aien_Raz said...

fit takot ngn pompuan???
nape?? hehehe

love dis answer

25) Your car?
ada kat kedai. tak beli lagi..

hehe... sme la kita... hak33

Miss Marquis said...

lawak lawak yang no 25 tuuuuuuuu!

deusXmachina® said...

merata dah aku tgk tag ni
erk888

fit,jgn lupa mlm ni m.u vs arsenal
ada liveblogging @ erk888
glory glory man united!!!!

F I T said...

@yuyuEyuliAnayusOf haha memang takut.. :P

@aien_Raz haha takut kot sbb girls ni complicated a.. haha bila nak ada keta kat umah lak??adoii

@Miss Marquis haha hakikat yang lawak..

@deusXmachina takpe..aku pun tak pnah buat lagi..

hoho semestinya..tanak kata apa2 a..kang dok heboh2 kata MU fan ni kecoh lak hahahah siot je..

Eyriqazz said...

fit...thanks sudi tag...saya tak brani janji jawab tag itu..kalau free saya jawab ye?Thanks again...

F I T said...

@Eyriqazz takpe je..ni suka-suki je..heh

BULLET said...

tag ni bullet dah buat dah bro...sile rujuk balik ye...ade orang lain yang dah tag bullet dulu

F I T said...

@BULLET oh ok.. fit ni ketinggalan zaman a. orang lain dah buat fit je belum adoi hahaha abaikan je :P

Maia said...

fear?girls? y? hehe

F I T said...

@Maia ya..maybe every girls that I've met are complicated. erm it's not a big deal lah cause I'm a shy guy..no wonder hehe

Post a Comment