Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Monday, January 11, 2010

Thanks to Geng Blogger! You Rocks!


Anyway thanks to Geng Blogger sebab tolong promote my blog yg tak seberapa ni.. semalam fit tersenarai antara blogger paling friendly untuk hari sebelumnya.. maknanya untuk hari sabtu a kan..

biasa la fit sorang je kat umah.. dah seminggu mak gi perak.. disebabkan takde nak watpe.. so nganga je la depan laptop ni layan Geng Blogger sehari suntuk.. Apa fit nak fokus kt sini, Geng Blogger memang best sebab memang banyak platform dalam web ni untuk tonjolkan blog korang. Antaranya:

  • kalu korang paling byk blogwalking melalui geng blogger korang akan dapat friendly blogger of the day. macam fit la..
  • kalu korang ada wat entry baru korang bleh ping kat geng blogger.
  • kalu korang buat aktiviti cam ping, chat, atau comment kt profile sapa2 dm geng blogger tu, akan kuar profile korang terpampang kt homepage tu utk recent activity.
  • kalu korang log in ke geng blogger, korang akan di list kan dalam online user.
  • kalu korang blogwalking ke entry terbaru, profile korang akan kuar sebagai last visitor untuk link tu
  • pun kalu korang masuk tengok profile siapa2, profile korang akan kuar kat profile dia sbg last visitor..
dan banyak lagi a.. malas nak revealed semuanya.. kesimpulannya, memang senang nak menonjol dalam web geng blogger ni.. rugi sapa tak jadi ahli Geng Blogger ni..

owh dan ni satu lagi tips dari fit kalu korang dh jadi ahli geng blogger. Guna profile picture yg menyerlah.. cam fit guna logo blog fit..memang menyerlah dari biasa..nk guna gambar korang bleh.. janji cantik dan kacak a (contohnya cam bro Ariedrifke dalam gambar tu) fit tak kacak sebab tu tak letak gambar sendiri. heh guna logo blog ni menyerlah skit... so senang bloggies lain nk kenal fit dan blog fit..



Iklan komuniti Malaysia ini dibawakan khas untuk korang oleh FITRIHADI!


P/s: bosan gila.. nk keluar a.. jalan-jalan cari dunia..



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

9 BUZZ!!!:

Armyrule said...

tahniah2...hohoho...

AuraFIza said...

Blogger paling FRIENDLY!
wiwiittt..

;)

F I T said...

@Armyrule thanks hehe

@AuraFlza ^_^ wiwitt

.:.Cik Dya.:. said...

friendly sgt neyh..haha

intan izani said...

wah rajin fit eh
bagus2
mmg frenly pun fit ni..
;)

FarhanaDr said...

Errr.. Ade gak ye tak kacak dan kacak.. Hehehe.. ;)

Teruskan usaha dn kekalkan prestasi.. ;)

FarhanaDr said...

Hoho.. Dh mcm melodi punye tagline plak daa komen daku tu.. Adesss..

Kujie said...

tahniah - paling friendly ni..kekalkan

F I T said...

@.:.Cik Dya.:. manada.. besa2 je.. hehe

@intan izani rajin sbb boring kot..baca blog org memang best..hehe ^_^

@FarhanaDr ada2..semua ada.. heh thanks!

@Kujie thanks..insyaallah hehe

Post a Comment